Nederlands English Deutsch Francais
Nederlands English Deutsch Francais

Over Vital Air

Voordat Vital-air werd gelanceerd, hebben we jarenlang gewerkt met natuurlijke cosmetica en voeding. Die ervaring bracht ons op het pad van de essentiële oliën. Inmiddels hebben we de commerciële kracht van geur en luchtvitalisatie op veel plekken en in verschillende situaties ervaren. Een kracht die we ook voor uw bedrijf willen laten werken. Want d¡t is ons doel: u laten ontdekken hoe uw klanten worden aangetrokken, wat langer willen blijven en graag terugkomen.

Creëer een ervaring! Maak emotie los bij uw klanten en laat die beleving niet verdwijnen. Verbeter de leefomgeving voor uw klanten en uzelf. Van alle zintuigen werkt de reuk het sterkste in op het geheugen. Hoe wilt u worden herinnerd?

De kracht van geur en ook haar commerciële toepassing is tegenwoordig een gegeven. In Amerika is Sensory Branding zelfs al jaren een begrip. Vital-air staat echter voor meer dan geur, het combineert de kracht van geur en luchtkwaliteit. Onze geurcomponent is gebaseerd op essentiële olie. Een 100% zuivere en zeer rijke olie gewonnen uit planten.

Lees meer over de werking van geur en essentiële olie.

Onze producten zijn de beste op de markt. We leveren op maat gemaakte composities van de beste oliën met behulp van vernevelapparatuur die de oliën optimaal hun werk laat doen. Zo kunnen we garanderen dat we 100% zuivere luchtvitalisatie leveren, dus de beste geur én luchtkwaliteit.

Lees meer over onze producten.

We richten ons vooral op de zorgsector en zakelijke markt. Elke organisatie heeft namelijk zijn eigen goede reden om luchtvitalisatie toe te passen. Ook uw organisatie. Daarom willen we u graag laten ontdekken wat geur en luchtkwaliteit voor uw cliënten, medewerkers en merk kan betekenen. We maken graag vrijblijvend een afspraak. Neem gerust contact met ons op.